HomeNieuwsBizarDit willen vrouwen graag horen in bed

Dit willen vrouwen graag horen in bed

Wanneer het tijdens de seks zo stil is dat je het bed hoort kraken of de kat hoort geeuwen, weet je wellicht dat er iets niet in de haak is. Maar welke geluiden, woorden of kreetjes zijn acceptabel in bed? Het juwelenmerk Forktip vroeg het aan 5.000 vrouwen.

Welke koosnaampjes vind die andere persoon opwindend? En welke lichaamsgeluiden zijn storend? Bij een nieuwe bedpartner is het altijd een beetje zoeken. Om die zoektocht te vergemakkelijken vroeg Forktip aan 5.000 heteroseksuele vrouwen welke geluiden en/of uitspraken ze opwindend vinden in bed.

Dirty talk

Het antwoord is enigszins verrassend. “Als hij eist dat ik hem ‘daddy’ noem in bed’, staat namelijk met stip op één. Op twee en drie staan de uitspraken in het genre ‘Je bent zo strak beneden’ en ‘Dit voelt zo lekker’.

Daarnaast was er ook een groep vrouwen die erop kickt om ‘slet’, ‘hoer’ of ‘bitch’ genoemd te worden tussen de lakens. Vernederend, zou je denken, maar dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Dat soort woorden maken vergroten voor hen net de pret in bed, omdat ze graag de controle helemaal uit handen geven.

Wie liever geen risico’s loopt, scoort quasi altijd met een compliment over het uiterlijk of de vaardigheden van z’n bedpartner.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels