HomeNieuwsBizarDit showbizzkoppel heeft twee toiletten naast elkaar geïnstalleerd om DEZE reden! (foto's)

Dit showbizzkoppel heeft twee toiletten naast elkaar geïnstalleerd om DEZE reden! (foto’s)

Het toilet is voor vele mensen een plek van rust, van kalmte, van even alleen zijn en me-time te hebben. Maar voor showbizzkoppel Meghan Trainor en haar partner Daryl Sabara nodigt de porseleinen troon net uit voor wat meer quality time met elkaar.

Trainor, een 28-jarige zangeres, trouwde in 2018 met de ‘Spy Kids’-acteur Daryl Sabara (30). In februari 2021 kregen ze hun eerste kindje. Nadat ze samen een nieuw huis kochten, hadden ze één verzoek voor de aannemer: om twee toiletten vlak naast mekaar te installeren. De reden? Het koppel gebruikt de toiletten samen, zowat dagelijks zelfs.

”Geen nummer twee”

In een interview vertelde Trainor er honderduit over: “Hij vergezelt me wanneer ik een grote boodschap doe. Maar omgekeerd kan ik dat niet. Sorry, Daryl! Mannen en grote boodschappen, dat is toch van een totaal andere orde dan bij vrouwen. Die van mij stinken niet. Tijdens het plassen houden we mekaars hand wel vast. Hij zit ook als hij plast, iets waar hij zelf niet graag mee naar buiten komt. Maar het is makkelijk, zeker wanneer hij moe is, hij is tenslotte een papa”, aldus Trainor.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels