Vind ons op

Zita

Bizar

Dit pretpark laat kinderen met heftrucks spelen

Voel je je diep vanbinnen nog een kind en heb je altijd al eens met grote bouwmachines willen spelen? Dan moet je proberen binnen te geraken in Diggerland. In het pretpark mogen de bezoekers zich amuseren met allerlei zware machines.

Als het succes van ‘Bob De Bouwer’ iets bewijst, is het dat kinderen dol zijn op bouwen en maar al te graag spelen met kleine heftrucks en vrachtwagens. Dat kunnen ze nu ook in het echt doen, in Diggerland meer bepaald. Het pretpark heeft vestigingen in New Jersey en Groot-Brittannië en laat de kleine bezoekers puin ruimen en objecten omver duwen met graafmachines en rondrijden in tractors.

Kinderen van nog geen meter groot aan het stuur

De meeste machines in het park zijn de echte, door diesel aangedreven toestellen die op een grote bouwwerf gebruikt worden. Ze ondergingen enkel wat aanpassingen om aangenaam te zijn voor de kleine lichamen van hun bestuurders. “Elke machine is door ingenieurs aangepast om ze geschikt te maken voor het grote publiek. Kinderen van nog geen meter groot kunnen ze veilig besturen”, klinkt het.

Geïnteresseerden kunnen een dagpas kopen voor 25 à 31 euro. Een jaarpas is al beschikbaar vanaf 49 euro. In ruil krijg je toegang tot de 8,5 hectare die het pretpark te bieden heeft. Daarop zijn 25 verschillende attracties te vinden.

Het bericht Dit pretpark laat kinderen met heftrucks spelen verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top