HomeNieuwsBizarBetekent 23 april het einde voor onze planeet?

Betekent 23 april het einde voor onze planeet?

Als we aanhangers van de Nibiru-theorie mogen geloven, zijn vandaag onze laatste uren geslagen. Een botsing met planeet X zou een einde maken aan ieder levend wezen op aarde.

Volgens volgers van de Nibiru-theorie zal vandaag de zon, de maan en Jupiter in één lijn staan en allerlei onheil losmaken. Zo komen de Antichrist, zeven jaar van verdrukking en een Derde Wereldoorlog allemaal vandaag langs om herrie te schoppen. Bovendien botst de Nibiri-planeet ook nog eens met onze Aarde. De voorspeller van al dit verschrikkelijk nieuws is David Meade. Hij is geen onbekende bij NASA want eerder zei de man al dat alles en iedereen zou sterven op 23 september 2017.

Schrijver 

Het was de Amerikaans-Russische schrijver Zecharia Sitchin die in zijn boek ‘De 12de planeet’ de Nibiru-theorie verzon. Deze voor ons onbekende planeet staat bol van de marsmannetjes die de mensheid heeft gekweekt om goud uit Afrika te winnen…

Andere voorspellingen 

Lezers hoeven voorlopig nog niet te bibberen van schrik. Theorieën over het einde van de wereld bestaan al sinds het begin van de mensheid. Er bestaat dus een hele grote kans dat je morgen gewoon als vanouds opstaat.

Het bericht Betekent 23 april het einde voor onze planeet? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels