HomeNieuwsBizarDit merk verkoopt kerstmaaltijden voor honden

Dit merk verkoopt kerstmaaltijden voor honden

De kerstperiode komt steeds dichterbij en we beginnen al te watertanden als we denken aan de lekkere feestmaaltijden. Edgar & Cooper brengt daarom ook feestelijke lekkernijen voor honden op de markt.

Het is niet zo vreemd meer om je huisdier te verwennen met cadeau’s op Kerstmis. Het merendeel van de baasjes heeft elk jaar wat pakjes voor zijn huisdier onder de kerstboom staan. Maar steeds meer huisdieren worden ook verwend met een lekkernij en dat is Edgard & Cooper niet ontgaan.

Het Belgisch hondenvoedingsmerk zal naar aanleiding van de feestdagen maaltijden met vlees van wild, Brusselse spruitjes, stukjes spek en appel verkopen. Zo kan je trouwe viervoeter meegenieten met een heerlijke feestmaaltijd.

Ecologische pootafdruk

Om de ecologische pootafdruk klein te houden, is al het lekkers verpakt in volledig afbreekbare materialen. De zakjes zijn composteerbaar en de natte voeding zit steeds in recycleerbare aluminium blikjes en kuipjes. De verpakking kreeg een feestelijke vormgeving met sneeuwvlokjes en rendieren die erop gedrukt werden met inkten op waterbasis zonder chemische stoffen.

Je kan voor 2,79 euro een blikje van 400 gram en voor 1.39 euro een kuipje van 100 gram kopen.

 

 

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels