Vind ons op

Zita

Dame onder vuur wegens DIT detail op foto van haar blote billen: “Daar word ik écht kwaad van!” (foto’s)

Bizar

Dame onder vuur wegens DIT detail op foto van haar blote billen: “Daar word ik écht kwaad van!” (foto’s)

Sophie Elise is haar naam. En de 25-jarige dame is razend populair op Instagram.

Ze heeft maar liefst 449.000 volgers op het sociale netwerk. Maar zelfs sommigen van haar grootste fans waren ‘niet te spreken’ over een foto die ze op 6 november deelde…

“Mijn lichaam, punt”, plaatste ze bij het leuke prentje. En dat ‘punt’ was een woordspeling op het Engelse woord ‘period’, wat zowel ‘punt’ als ‘maandstonden’ betekent.

‘Slecht rolmodel’

Op de foto was, naast haar mooie billen, ook het koordje van haar tampon duidelijk zichtbaar. En geloof het of niet, maar dat was voor sommigen dus een brug te ver…

“Je bent een slecht rolmodel”, klonk het. “Ik kreeg veel berichten van mannen die het ‘ranzig’ vinden. Ik vind het echt gestoord dat sommigen maandstonden nog steeds als iets ‘vuils’ beschouwen”, aldus Sophie.

“Mijn maandstonden boeien mij persoonlijk zelfs zo weinig, dat ik er zonder schroom over praat. En ’t is jammer dat sommigen dat niet willen”, gaat ze verder.

‘Ook vrouwen

Maar wie denkt dat alleen mannen commentaar hebben op de bewuste foto, heeft het helaas mis. “Ik kreeg veel negatieve commentaar, maar ik was vooral gechoqueerd dat de meeste negatieve reacties van vrouwen kwamen. Dat ik een slecht rolmodel zou zijn en dat ik mijn maandstonden moet verbergen”, gaat ze verder.

“Ik ben ook maar een mens. Die vrouwen maken mij echt razend. Beseffen ze zelf wel hoe gestoord ze klinken?”, vraagt Sophie zich af. “Ik wil het stigma over maandstonden echt doorbreken”, besluit ze.

Foto: Instagram – Bron: Daily Star

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top