HomeNieuwsBizar"Daarom ben je dus nog single!": Ophef over man die rekening splitst...

“Daarom ben je dus nog single!”: Ophef over man die rekening splitst tijdens Tinderdate (video)

Een Amerikaanse man stelde tijdens een date voor om de rekening te splitsen. Dat zorgde echter voor ergernis bij de vrouw. Hij deelde het moment op TikTok, waar de grote meerderheid het voor de vrouw opneemt

De man, die zich ‘Water Boy’ noemt op TikTok, zocht en vond onlangs op Tinder een date. Hij vroeg de vrouw uit eten en stelde op het einde van de avond voor om de rekening te splitsen. De vrouw fronste echter meteen de wenkbrauwen. “Waarom splitsen we de rekening?”, horen we haar vragen in het filmpje. “Het is onze eerste date, dus ik dacht dat we ieder de helft konden betalen?”, antwoordt de man.

Niet van voorgerecht gegeten

Duidelijk geïrriteerd geeft de vrouw haar bankkaart, al maakt ze tijdens de terugrit naar huis duidelijk dat ze daar niet mee opgezet was. “Ik kan niet geloven dat je de rekening wilde splitsen”, zegt ze. “Je hebt een voorgerecht besteld waar ik niet van meegegeten heb. Waarom zou ik daar dan voor moeten betalen?”, repliceert de man. “Oké, maar jij vroeg aan mij om iets te gaan eten”, probeert de vrouw haar punt duidelijk te maken. Thuis aangekomen stapt ze verontwaardigd uit de auto.

Tegenkantig van eigen volgers

Het filmpje werd intussen al meer dan zes miljoen keer bekeken op TikTok. “Zo ziet daten in Miami eruit”, schrijft de man erbij. De videobeelden lokten heel wat reacties uit, al trekken de meesten partij voor de vrouw. “Ik volg haar. Jij vroeg haar mee op date. Jij betaalt!”, “Als je van plan bent om de rekening te delen, zeg dat dan voor je haar oppikt”, “Vraag me om de rekening te splitsen en je zal me nooit meer zien”, “Als je geen geld hebt om te daten, doe het dan niet. Je deelt de rekening met vrienden of met mensen waarmee je geen relatieplannen hebt”, “Daarom ben je dus nog vrijgezel”, en “Als ik iemand uit eten vraag, zal ik de rekening altijd betalen”, lezen we onder meer in de reacties.

@thewaterboy

I dont even know her and she wanted to split the bill??? After SHE ordered an appetizer that i didnt want!! THIS is what its like dating in MIAMI smh. I gotta move somewhere else, these girls are ENTITLED.

♬ original sound – Water Boy

Foto: TikTok

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels