HomeNieuwsBizarBruid beleeft gênant moment wanneer ze naar het altaar loopt: «Oh nee,...

Bruid beleeft gênant moment wanneer ze naar het altaar loopt: «Oh nee, zo erg!» (video)

Tijdens je huwelijk wil je dat alles perfect verloopt. Dat was niet helemaal het geval bij een Amerikaanse vrouw, al zag ze er wel het mooie van in…

Katrina Rose stapte onlangs in het huwelijksbootje. Ze had graag met haar vader naar het altaar gewandeld, maar omdat hij twee jaar geleden kwam te overlijden, nam zijn beste vriend die taak op zich. De 32-jarige vrouw uit New York was op dat moment erg zenuwachtig en op de koop toe stond de fotograaf per ongeluk op haar sluier waardoor die loskwam.

Last van schouders

Beetje jammer voor het magische moment, maar zelf bekeek ze het langs de positieve kant. «Het leek alsof er een last van mijn schouders viel. Vanaf dat moment was ik niet meer triestig over het feit dat mijn vader er niet bij kon zijn. Ik raapte alle moed bij elkaar en ging verder. Aan alle bruiden in spe: laat kleine dingen je grote dag niet verpesten. En je kan er later nog mee lachen! En aan de fotograaf: maak je geen zorgen, ik vergeef je!», schrijft ze op Instagram bij de beelden van het ‘incident’.

Respect

Haar volgers bewonderen de manier waarop ze ermee omgegaan is. «Je hebt dat zo goed aangepakt. Ik denk dat je papa je op dat moment een knuffel gaf», «Oh, zo erg! Prachtig trouwkleed wel!», «Dat was je vader die je liet weten dat hij er ook bij was», en «Je zag er nog steeds fantastisch uit», wordt er gereageerd.

Instagram Cl6y3N2OxsH


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/bruid-beleeft-genant-moment-wanneer-ze-naar-het-altaar-loopt-oh-nee-zo-erg-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels