HomeNieuwsBizarBIZAR. Wanhopige man vraagt op straat lukraak voorbijgangers ten huwelijk

BIZAR. Wanhopige man vraagt op straat lukraak voorbijgangers ten huwelijk

Een Canadese man kon niet wachten om zijn leven voor altijd met een partner te spenderen. Maar met wie, dat maakte hem schijnbaar niet zo veel uit. Op straat vroeg de 28-jarige man allerlei voorbijgangers ten huwelijk.

De Canadese politie kreeg er hoogte van en was niet al te blij met zijn toenaderingen. Ze hebben de man gewaarschuwd niet zomaar iedere voorbijganger ten huwelijk te vragen. Dat meldt het Canadese Global News.

Geen succes

De politie kwam erachter toen een vrouw van in de dertig contact met hen opnam. Ook zij werd ten huwelijk gevraagd door de 28-jarige man. Hij deed haar bovendien een voorstel tot intimiteit. De vrouw voelde zich hier erg ongemakkelijk bij en nam contact op met de politie.

Dat was reden genoeg voor een agent om onderzoek te doen. “Hij ontdekte dat de man verschillende andere mannen en vrouwen had gevraagd om diezelfde dag nog met hem te trouwen”, aldus de politie. Zijn pogingen hadden overigens geen succes. “De politie heeft de man opgespoord en hem gewaarschuwd om voorbijgangers niet meer ten huwelijk te vragen.” De Canadese politie vraagt iedereen die contact met deze man heeft gehad, zich te melden.

Het bericht BIZAR. Wanhopige man vraagt op straat lukraak voorbijgangers ten huwelijk verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels