HomeNieuwsBizarBakkersvrouw maakt levensgrote Kim Kardashian-taart

Bakkersvrouw maakt levensgrote Kim Kardashian-taart

Miljoenen vrouwen willen eruitzien als realityster Kim Kardashian. Bakkersvrouw Debbie Wingham ging nog een stapje verder. Zij maakt een levensechte Kim Kardashian-taart. 

Wingham werd door een Arabische klant gecontacteerd om een trouwcake te maken in de vorm van Kim Kardashian. Het eindresultaat is best indrukwekkend: De lekkernij is 1 meter 70 hoog en bevat 15 kilo glazuur, 85 dozen cornflakes en 30.000 marshmallows. Voor het gezicht werd een 3D-printer gebruikt. Er zijn ook verrassend veel gelijkenissen tussen de taart van Debbie Wingham en de echte Kim. K. Ze zijn ze allebei geboetseerd, er zit veel vulling in en ze kosten veel geld.

Dure taart

Ook voor de afwerking van het sculptuur werd op geen cent gekeken. Zoete Kim heeft maar liefst 862 Cartier-diamanten en smaragden op haar plakken. Totale kostprijs: 1,2 miljoen pond (1,3 miljoen euro). Wingham is geen onbekende in de luxueuze bakkerswereld. Zo maakte ze ook al een taart ter waarde van 1,5 miljoen dollar en mag ze Justin Bieber, Katy Perry en drake tot haar vaste klanten rekenen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels