HomeNieuwsBizarRomantische foto van een koppeltje, redt man van de verdrinkingsdood

Romantische foto van een koppeltje, redt man van de verdrinkingsdood

Een romantische foto op het strand tussen twee geliefden, heeft een man gered van de verdrinkingsdood. “Slachtoffer David Pelman is zijn redders eeuwig dankbaar: “God zegene jullie.”

Jackson Parr en zijn vriendin Madison McDonald waren aanwezig op een verlovingsfeestje, niet ver van Austinmer Beach in Australië toen ze besloten om een romantisch kiekje te nemen op het strand. Daar hoorden ze plotseling de noodkreten van een vrouw wiens man aan het verdrinken was.

Parr schoot meteen in actie en rende de zee in. Na vijf minuten zwemmen bereikte hij de man in nood, David Pelman, die bijna kopje onder ging. Met behulp van een andere gast die even later aanzwom, konden ze de man terug in veiligheid brengen.

Rotsen

“We waren intussen zover afgedreven van het strand dat onze beste optie was om naar de rotsen te zwemmen.”, zegt Parr. Een groep jongens van het feestje wachtte de zwemmers op de rotsen op en hielpen hen veilig omhoog. David Pelman bedankte zijn redders zondag via sociale media. “Zo veel dank jongens, zonder jullie zou ik niet meer in leven zijn geweest. God zegene jullie.”

Zwem niet ’s nachts

Jackson Parr plaatste een oproep op Facebook om ’s nachts niet de zee in te gaan, hoe goed je ook kan zwemmen. “Dit verhaal had op een miljoen manieren verkeerd kunnen aflopen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels