HomeNieuwsBizarAmerikaans bedrijf ontwikkelt kleinste condoom ter wereld

Amerikaans bedrijf ontwikkelt kleinste condoom ter wereld

They Fit, een Amerikaanse bedrijf dat zich sterk maakt dat het voor iedere man de perfecte condoom kan vinden, heeft het kleinste rubbertje ter wereld op de markt gebracht. De bescherming past op penissen die net groter zijn dan een microgeslacht.

Mannen die vooraan niet zo veel gewicht hebben hangen, zijn voortaan van een probleem verlost. De tijden dat ze moesten sukkelen met condooms die te groot waren is voorbij, want het Amerikaanse bedrijf They Fit heeft de kleinste condoom ter wereld op de markt gebracht. Het stukje rubber meet 7,9 centimeter lang, wat ongeveer de helft is van de gemiddelde lengte van een condoom. De breedte bedraagt 2,6 centimeter. Dat zou net voldoende zijn om een micropenis te kunnen herbergen.

Een veelvoorkomend probleem

Het bedrijf specialiseert zich in condooms in alle vormen en maten en op hun website kan je 66 verschillende versies bestellen. Volgens They Fit moeten mannen met een klein geslacht zich nergens om te schamen. “Het is een veelvoorkomend probleem”, klinkt op de website. “Elke dag zoeken miljoenen mannen op internet naar kleinere condooms. Het probleem is bovendien niet dat jij een kleiner exemplaar nodig hebt, maar dat de gemiddelde condoom voor de meeste mannen gewoon te groot is.”

Ben je benieuwd naar de nieuwe maat of wil je graag eens een condoom die perfect jouw grootte is testen? Bezoek dan de website van het bedrijf. Je kan er zelf je maten opgeven of een tool downloaden die mee jouw ideale rubbertje bepaalt.

Het bericht Amerikaans bedrijf ontwikkelt kleinste condoom ter wereld verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels