HomeNieuwsBizarVIDEO. Applicatie laat je kussen op afstand

VIDEO. Applicatie laat je kussen op afstand

Ben je onafscheidelijk van je partner en zou je het liefst elk moment van de dag bij hem of haar willen zijn? Dan zul je vaak teleurgesteld zijn. Je vriend of vriendin zal waarschijnlijk niet altijd bij jou kunnen zijn. Maar met de Kissenge-app kun je toch een beetje de zwoele lippen van je lief voelen. 

Dit superleuke apparaatje zorgt ervoor dat je iemand altijd via het internet kunt ‘zoenen’. Je stopt je smartphone in de Kissenger en je partner doet hetzelfde. Vervolgens kussen jullie tegelijkertijd het rubberen lipje dat aan het apparaat zit en tada, jullie zijn nu aan het zoenen!

Druksensoren

Het klinkt misschien als onzin, maar door de druksensoren in het lipje kan de Kissenger precies meten hoe jij zoent. Vervolgens bootst hij deze zoen bij de Kissenger van je partner na en omgekeerd krijg jij ook een nauwkeurig nagebootste zoen van je partner. En dat kan allemaal op duizenden kilometers afstand!

Het project staat nu nog tien dagen op Indiegogo, maar de ontwikkelaar geeft aan dat het product zelfs geleverd wordt als het zijn doel niet haalt. Er zit namelijk een flink nadeel aan de Kissenger en dat is de prijs. Voor een setje van twee Kissengers ben je op Indiegogo 300 dollar of zo’n 260 euro, kwijt. Wie ze niet via Indiegogo koopt, moet 345 euro betalen voor de twee Kissengers.

Het bericht VIDEO. Applicatie laat je kussen op afstand verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels