HomeNieuwsBizarAgent laat vrouwen gaan in ruil voor telefoonnummer

Agent laat vrouwen gaan in ruil voor telefoonnummer

Een Amerikaanse politieagent was wel zeer wanhopig op zoek naar een relatie. Hij heeft enkele vrouwelijke chauffeurs tegengehouden en dreigde hen te arresteren. Enkel wanneer ze hem hun telefoonnummer gaven, liet hij ze gaan. 

Eric Richardson is agent in het Amerikaanse New Jersey, maar is momenteel geschorst. Hij wordt er namelijk van beschuldigd zijn functie als agent te misbruiken om vrouwen op date te vragen.

Deal

Een van de vrouwen die hij aan de kant zette, was in fout en moest gearresteerd worden. Richardson stelde echter voor dat hij haar zou laten gaan als ze hem haar telefoonnummer zou geven. De agent liet haar wegrijden nadat hij haar gegevens ontving. Hij zou haar nadien meerdere berichten gestuurd hebben. Een andere vrouw maakte iets gelijkaardigs mee.

Dashboardcamera

Om zijn daden verborgen te houden vervalste Richardson meerdere officiële documenten. Hij zette op die momenten ook telkens zijn dashboardcamera uit. Het plaatselijke parket heeft besloten dat wanneer politieagenten hun autoriteit zo misbruiken, ze daarvoor gestraft moeten worden. Richardson heeft zijn carrière bij de politie daarom moeten beëindigen.

Het bericht Agent laat vrouwen gaan in ruil voor telefoonnummer verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels