HomeNieuwsBizarBarbie met grootste borsten van Duitsland gaat viraal

Barbie met grootste borsten van Duitsland gaat viraal

De Duitse Paris Herms is anno 2018 een echte beroemdheid op sociale media, maar in haar jongere jaren werd de vrouw genadeloos gepest op school. Toen ze uiteindelijk het geld had, besloot ze om zichzelf te veranderen in een levende Barbie.

De 27-jarige Perms onderging al drie borstvergrotingen en een neus- en lipcorrectie. Met haar cupmaat 80L mag ze zichzelf dan ook de vrouw met de grootste borsten van Duitsland noemen. “Toen ik wakker werd na de operatie,voelde ik me extreem gelukkig. Ik was super blij en heel tevreden dat het achter mij lag en dat ik eindelijk bereikt had wat ik wilde.”, aldus de jonge vrouw aan de Britse krant ‘The Sun’.

Oma

Haar ‘plastic’ lichaam heeft haar al honderdduizenden fans opgeleverd. Toch blijft de jonge vrouw niet gespaard van kritiek. “De meningen variëren, sommigen vinden het mooi, anderen vinden het dan weer lelijk. Dat is normaal want iedereen heeft een ander ideaal als het over schoonheid gaat.” Gelukkig kan Paris rekenen op de onvoorwaardelijke steun van haar oma. Die verzorgt telkens de operaties van haar kleindochter.

Het bericht Barbie met grootste borsten van Duitsland gaat viraal verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels