HomeNieuwsBizarAanhankelijke kat smeekt om kusjes bij baasje: «Schattigste wat ik ooit gezien...

Aanhankelijke kat smeekt om kusjes bij baasje: «Schattigste wat ik ooit gezien heb» (video)

Katten houden van mensen, en omgekeerd geldt (vaak) hetzelfde. Maar deze schattige viervoeter ziet zijn baasje zo graag dat hij regelmatig neuskusjes met hem wil delen.

Het verterende tafereel speelde zich vorige week af in Gilbert, een stad in de Amerikaanse staat Arizona. Op de beelden zien we hoe de kat, Rick James, om knuffeltijd vraagt bij zijn baasje. «Hij is de meest aanhankelijke kat die ik ooit gehad heb. Elke morgen knuffelt hij met me en geeft hij me kusjes. Hij houdt niet alleen van mij, maar leert ook graag nieuwe mensen kennen en doet dan hetzelfde bij hen», vertelt zijn baasje.

Krabben

De video werd al bijna 100.000 keer bekeken op YouTube. Zowat iedereen smelt voor de schattigaard. «Dat is de perfecte kat», «Een deugddoende manier om aan je neus te krabben», «Deze kat houdt van zijn baasje», en «Dit is veruit de schattigste kattenvideo ooit», klinkt het onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/aanhankelijke-kat-smeekt-om-kusjes-bij-baasje-schattigste-wat-ik-ooit-gezien-heb-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels