HomeNieuwsBizarDame krijgt boze brief van buren: "Doe je gordijnen dicht als je...

Dame krijgt boze brief van buren: “Doe je gordijnen dicht als je NAAKT door je huis loopt!” (foto)

Goed communiceren met je buren is vaak dé sleutel tot het vermijden van burenruzies.

Maar we vermoeden dat ene Alexandria Taylor uit Engeland niét blij is met de manier waarop haar buren haar aangesproken hebben over een ‘probleem’.

De dame vond namelijk onderstaand briefje onder de ruitenwisser van haar wagen…”Het zou fijn zijn als je op z’n minst je gordijnen zou sluiten wanneer je NAAKT door je huis wandelt”, opent het berichtje. “Mijn kinderen willen jouw kont niet zien”, klinkt het verder nog. Alexandria zit duidelijk verveeld met de zaak en vraagt om raad op Instagram.

“Ga ik hier in de fout?”

“Drie nachten geleden rond 22u00 ging ik (voor ze ging slapen, red.) nog even in mijn ondergoed de lichten uitdoen. Ik droeg een topje en een onderbroek. De oudste dochter van mijn buren stond vlak voor mijn huis naar mijn woonkamer te kijken. Uiteraard zag ze me staan. Drie dagen later kreeg ik dit briefje… Ga ik hier in de fout?”, vraagt ze op het populaire sociale netwerk.

“Het is JOUW huis, niet dat van je buren”, valt er tussen de vele reacties te lezen. Benieuwd of het ooit nog goedkomt tussen Alexandria en haar boze buren…

Foto: Instagram – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels