Win hier de limited edition van Monopoly (ja, die mét de nieuwe pionnen)!

Op 19 maart is het Wereld Monopolydag. En om dat te vieren mogen we nu enkele exemplaren van de nieuwe editie van het populaire bordspel weggeven!

De fans hebben gesproken! In aanloop naar Wereld Monopolydag nu zondag, maakt Hasbro International de resultaten bekend van de wereldwijde stemcampagne voor de pionnen in het Monopolyspel: de Kruiwagen, de Schoen en het Vingerhoedje moeten dit najaar het veld ruimen. Zij worden vervangen door het Badeendje de Pinguïn en de T. Rex!

Het vertrouwde hondje Scottie, dat sinds de jaren vijftig in het spel zit, kreeg de meeste van de 4,3 miljoen stemmen. Ook de Kat, het Marineschip, de Roadster en de Hoge Hoed mogen gewoon weer langs START in de volgende generatie van het Monopolyspel. Voortaan zullen de Monopoly fans kunnen kiezen uit de volgende 8 pionnen: Scottie, T. rex, Hoge Hoed, Auto, Badeendje, Kat, Pinguïn en Slagschip.

Dat mensen uit allerlei landen en culturen hun favoriete pion een warm hart toedragen, bleek uit de vele reacties die er op #Monopolyvote kwamen. België en Nederland behoorden samen tot de top 10 wereldwijd, wat het aantal stemmen betreft.

Doe HIER mee aan de wedstrijd! Tip voor het antwoord op de prijsvraag vind je dan weer hier! Veel success! En vergeet niet om altijd 'de bank' te zijn bij Monopoly ;)! some_text


Bekijk ook

Lees ook