HomeNieuwsVideoZe dacht dat haar vriendje haar bedrogen had omdat hij het plots...

Ze dacht dat haar vriendje haar bedrogen had omdat hij het plots ‘lang kon volhouden’ in bed: “En ik had gelijk!” (video)

Op TikTok deelt ene Pernille Torhov een opmerkelijk verhaal.

Het originele filmpje werd meer dan 700.000 keer bekeken. Ondertussen heeft Pernille al een nieuw account moeten openen omdat TikTok haar pagina maar blijft bannen. Maar bon, op naar dit bewuste filmpje dus! Daarin legt de dame uit waarom ze dacht dat haar vriendje haar bedrogen had.

“En ik had gelijk!”

“Toen hij het vlak na een weekendje ‘met de jongens’ plots langer dan normaal wist vol te houden in bed”, staat er te lezen. Dat vond ze blijkbaar maar raar. En terecht, zo blijkt nu. “En ik had gelijk”, bevestigt Pernille in de beschrijving van de video, die ze dus nu opnieuw online gedeeld heeft. Na het ‘weekendje met de vrienden’ dook de dame vrijwel meteen met haar vriend in bed. En in tegenstelling tot hoe het voordien was, wou haar partner plots wél rustig zijn tijd nemen. “Dat was raar, want we hadden elkaar in totaal al een week niet gezien”, lezen we op New York Post. “Ik dacht bij mezelf dat het een beetje vreemd was, maar ik heb toen niets tegen hem gezegd”, aldus Pernille. Na enige tijd liet de man zélf via een Snapchat-berichtje (zucht) weten dat hij niet trouw geweest was. “Ik voel me slecht en ik ben teleurgesteld in mezelf omdat ik je iets niet verteld heb. Een van de jongens nodigde twee meisjes uit, en ik sliep uiteindelijk met een van hen”, aldus haar vriendje.

“Ik besloot hem een tweede kans te geven en hij bleek een hele lieve en aardige jongen te zijn”, vult Pernille nog aan. Kijkers zijn er echter snel bij om te reageren. “Met de intuïtie van een vrouw valt niet te sollen”, reageert eentje. “Hopelijk ben je nu bij hem weg”, gaat het verder. “Hij zal het opnieuw doen”, besluit een laatste fan nog. Kijk maar:

@pernilletorhov_ And my gut feeling was right 🤡 #foryoupage #repost #funnyweird #boystrip ♬ original sound – szasgrandchildren

Foto: Instagram/TikTok

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels