Vind ons op

Zita

WOW. Shockerende ontvoeringspoging van 11-jarig meisje op beeld vastgelegd (video)

Video

WOW. Shockerende ontvoeringspoging van 11-jarig meisje op beeld vastgelegd (video)

Schokkende beelden uit Florida: een camera heeft er vastgelegd hoe een man een 11-jarig meisje probeerde te ontvoeren. Het slachtoffertje kwam er gelukkig met de schrik vanaf.

De 30-jarige man, wiens naam niet werd vrijgegeven door de politie, werd acht uur na de ontvoeringspoging gearresteerd door de politie. Hij zou een «zeer uitgebreid» strafblad hebben dat bol staat van aanklachten over kindermisbruik.

Ontsnapping

Op de beelden is te zien hoe de man uit zijn witte wagen springt en onmiddellijk richting het meisje rent dat op een grasperkje zit. Hij bedreigt haar met een mes, grijpt haar vast bij haar middel en probeert dan terug naar zijn auto te rennen met het meisje in zijn armen. Het slachtoffertje kan zich op de een of andere manier toch bevrijden, waarop de man snel wegvlucht. Het meisje rent weg in de tegenovergestelde richting om te ontsnappen.

(Lees hieronder verder.)

Blauw slijm

Volgens de politie was het meisje wat aan het spelen met blauw slijm op het grasperkje. «Ze vocht en vocht en vocht, tot ze uiteindelijk uit de klauwen van haar ontvoerder kon ontsnappen», klonk het op een persconferentie. De dader had zijn auto al in een andere kleur geverfd, maar kon alsnog geklist worden dankzij uitstekend politiewerk. De autoriteiten gaven aan dat er nog blauw slijm op zijn T-shirt hing. De man had het meisje twee weken eerder al eens benaderd.

Foto: Unsplash

Dit artikel verscheen eerst op nl.metrotime.be

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top