Vind ons op

Zita

Influencer neemt selfie in zwembad, maar wordt uitgelachen. Haar reactie? MOEDIG! (video)

Video

Influencer neemt selfie in zwembad, maar wordt uitgelachen. Haar reactie? MOEDIG! (video)

Een Amerikaanse TikTokster had een mooie reactie in huis toen twee mannen met haar lachten toen ze een selfie maakte. “Dit was het dapperste dat ik ooit gezien heb”, wordt er gereageerd op de video.

Samantha Longton wilde onlangs een leuke vakantiefoto maken in het zwembad van een hotel. Terwijl ze poseerde voor het kiekje, passeerden twee giechelende mannen. “Kijk naar haar. Dit is wat er fout is met vrouwen”, zei de ene tegen de andere.

Foto van hen samen

De vrouw uit Florida liet het commentaar niet zomaar passeren, maar reageerde op een tactvolle manier. “Willen jullie een foto van jullie samen? Ik kan er een voor jullie maken. Heb je een smartphone?”, zei ze tegen hen. “Wat, schat? Nee, we hebben geen telefoon”, repliceerde een van de mannen.

Respect van volgers

Haar gedurfde, maar niet aanvallende reactie werd gesmaakt door haar 81.000 volgers op TikTok. “Dit is wat mijn moeder bedoelde met ‘dood ze met vriendelijkheid’”, “Zo moedig van je”, en “Dit was het dapperste dat ik ooit gezien heb”, klinkt het onder meer in de reacties.

@samanthalongton

Reply to @heysav I guess this should have been part one lol

♬ original sound – samanthalongton

Foto: still
Dit artikel verscheen eerst op nl.metrotime.be

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top