Vind ons op

Zita

Vrouw gaat op ontdekkingstocht in kelder van Airbnb en ontdekt dan DIT

Video

Vrouw gaat op ontdekkingstocht in kelder van Airbnb en ontdekt dan DIT

Soms ontdek je dingen die je liever nooit had gezien. Dat overkwam ook Claire Scheulin. De Tiktokster boekte nietsvermoedend een Airbnb voor een weekendje weg, maar deed vervolgens een lugubere ontdekking in het gebouw waar ze verbleef. Een ervaring die ze maar al te graag deelde met haar volgers op TikTok.

Dat sommige Airbnb’s een tikkeltje raar zijn, wisten we al langer. Soms lijkt de kamer die je online boekte in realiteit zelfs totaal niet op de foto’s die je vooraf te zien kreeg. En soms vraag je je af waar je in godsnaam moet slapen, tot je ontdekt dat er achter dat enorme schilderij eigenlijk een bed schuilgaat. En soms krijg je te maken met ongewenste kamergenoten.

Verlaten winkelcentrum

In het geval van Claire onthulde de Airbnb die ze geboekt had echter een heel ander geheim. Toen ze het gebouw waarin ze verbleef aan het verkennen was, ontdekte ze namelijk een verlaten winkelcentrum in de kelder. Een bijzondere verrassing die zo uit een horrorfilm geplukt lijkt te zijn. Wanneer je Claire door de verlaten winkelpaden ziet wandelen met een vleugje lugubere muziek op de achtergrond, vrees je als kijker al snel het ergste.

@claire.scheulin

sketchy

♬ original sound – boo

Foto: Unsplash

Dit artikel verscheen eerst op nl.metrotime.be

Meer in Video

To Top