HomeNieuwsVideoWOW. Enorme zeeleeuw verplettert personeel bij ontsnapping uit aquarium (video)

WOW. Enorme zeeleeuw verplettert personeel bij ontsnapping uit aquarium (video)

Op een virale internetvideo is te zien hoe een zeeleeuw uit zijn verblijf in een dierenpark in het Spaanse Mallorca ontsnapt en daarbij met zijn volle gewicht op een medewerker valt.

De video is gemaakt door Micah Diaz, een 20-jarige influencer uit Florida die Marineland bezocht, een aquarium in Mallorca, Spanje.

Op de beelden is te zien hoe de zeeleeuw van 150 kilo, genaamd Tritón, zich een weg uit het waterbassin wurmt. Een vrouwelijke medewerker probeert het dier terug in het water te duwen, maar tevergeefs: het dier bengelde al over de rand van het aquarium. Seconden later valt de zeeleeuw bovenop haar en gaan ze allebei tegen de grond.

De dierenverzorgster stond op na het incident en ging de zeeleeuw aaien. Het zeedier bleef na zijn ‘ontsnapping’ braafjes staan naast de verzorgster. Hij werd nadien nog onderzocht door een arts en terug in het waterbassin geplaatst.


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/wow-enorme-zeeleeuw-verplettert-personeel-bij-ontsnapping-uit-aquarium-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels