HomeNieuwsVideoGRUWELIJK. Tienermoeder probeert huurmoordenaar in te schakelen om 3-jarige zoon te vermoorden...

GRUWELIJK. Tienermoeder probeert huurmoordenaar in te schakelen om 3-jarige zoon te vermoorden (video)

Een vrouw uit Miami heeft geprobeerd om een huurmoordenaar in te schakelen voor de moord op haar 3-jarige zoon, zo melden Amerikaanse media. Het duivelse plan van de tienermoeder kwam gelukkig tijdig aan het licht.

De 18-jarige Jazmin Paez uit Miami wordt volgens rechtbankdocumenten beschuldigd van aanzetten tot moord en van het gebruik van een communicatiemiddel voor onrechtmatig gebruik.

De politie kreeg afgelopen dinsdag een tip van een man die een valse website voor huurmoordenaars beheert – om potentiële klanten in de val te lokken en uit te leveren aan de politie. Een vrouw had contact opgenomen met hem om een huurmoord te regelen op haar zoontje.

De jonge moeder had het adres van haar kind, dat bij z’n grootmoeder verbleef, en een foto van het jongetje doorgestuurd om de moord te plegen. Volgens onderzoekers vroeg de vrouw om de klus deze donderdag te klaren.

3.000 dollar

Agenten begaven zich vervolgens naar het opgegeven adres en spraken met de grootmoeder van het kind, die de identiteit van het jongetje bevestigde. De politie trof de jongen veilig en wel aan in de woning.

Nadien deden rechercheurs zich voor als de huurmoordenaar en voerden een gesprek met de vrouw, die haar verzoek bevestigde en instemde met het betalen van 3.000 dollar voor de moordopdracht.

De politie ging afgelopen dinsdag over tot arrestatie van de vrouw. Daags nadien verscheen ze al voor een rechter in Miami. Wat haar motief voor de huurmoord zou kunnen zijn, is voorlopig nog onduidelijk.


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/gruwelijk-tienermoeder-probeert-huurmoordenaar-te-schakelen-om-3-jarige-zoon-te-vermoorden-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels