HomeNieuwsVideoVuurwerk in voortuin pakt verkeerd uit voor gezin: "Hoe ongelooflijk idioot van...

Vuurwerk in voortuin pakt verkeerd uit voor gezin: “Hoe ongelooflijk idioot van hen!” (video)

Dat Amerikanen al eens graag op 4 juli wat vuurwerk bovenhalen, dat is algemeen geweten. Veel gezinnen uit de Verenigde Staten gaan er prat op om de Onafhankelijksdag zo spectaculair mogelijk te vieren. En héél soms gaat dat gepaard met rampzalige gevolgen.

Zoals in het geval van het gezin in deze video. Een kleine samenkomst in de voortuin, gezellig bijpraten en lachen, het zag er in eerste instantie allemaal goed uit. Tot enkele kerels er niet beter op vonden om vlak voor hen vuurwerk te gebruiken. Als ongeleide projectielen schoten ze langs alle kanten, rakelings langs kinderen en wagens. “Wie heeft dit gedaan?”, vraagt iemand zich luidop af nadat het vuurwerk bleek te gaan liggen.

Auto

Maar het ergste moest nog komen. De auto op de oprit had ondertussen vuur gevat en ook daar lag nog vuurwerk geborgen. Het was maar een kwestie van luttele seconden vooraleer die ook de lucht in gingen en als de bliksem maakte het gezin zich uit de voeten. De commentaren onder de video zijn in ieder geval niet mals: “Hoe ongelooflijk idioot! Moeders en vaders die zo dicht bij hun baby’s vuurwerk afsteken… Onbegrijpelijk!”

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels