HomeNieuwsVideoVrouwen bundelen krachten tijdens vrijgezellenweekend om slecht geparkeerde wagen te 'corrigeren' (video)

Vrouwen bundelen krachten tijdens vrijgezellenweekend om slecht geparkeerde wagen te ‘corrigeren’ (video)

Je vrijgezellenweekend vergeet je meestal niet, of het zou moeten zijn dat je écht te diep in het glas hebt gekeken en het een gapend gat in je geheugen is. Gelukkig worden er regelmatig ook video’s gemaakt tijdens zo’n gelegenheid en dat was ook het geval voor het vrijgezellenweekend van deze dames.

“Dit was ons vrijgezellenweekend in Idaho!”, zo laten ze in de omschrijving van het filmpje weten. “We waren met de meisjes op zoek naar een parkeerplek om nadien af te zakken naar het meer, maar het enige beschikbare plekje werd deels ingenomen door een slecht geparkeerde wagen en daar paste onze SUV niet in.”

Spieren

En dus bundelden de vrouwen hun krachten en duwden ze de slecht geparkeerde wagen op zijn ‘juiste’ plek. De reacties op hun actie zijn nogal uiteenlopend: “Goed voor jullie!”, zo laat iemand weten. Anderen zijn dan weer van mening dat dit een vandalenstreek is en dat je niet zomaar aan de eigendom van iemand anders raakt.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels