HomeNieuwsVideoFans gek van Franse grappenkoning: “Jouw pranks zijn wat we nodig hebben...

Fans gek van Franse grappenkoning: “Jouw pranks zijn wat we nodig hebben vandaag” (video)

Rémi Gaillard is jullie misschien niet onbekend. De Fransman weet al sinds jaar en dag op sociale media en het wereldwijde web indruk te maken met straffe pranks. Meer dan 7 miljoen mensen hebben ondertussen al een abonnement op zijn fratsen. Elke video wordt dan ook miljoenen keren bekeken.

En dat is nu niet anders, want ter gelegenheid van de Olympische Spelen, die dit jaar doorgaan in Japan, maakte Gaillard een bij momenten hilarisch filmpje. Of hoe hij de verschillende sportdisciplines beoefent op de meest bizarre plaatsen, vaak tot grote frustratie van de mensen waarmee hij te maken krijgt en tot groot jolijt van de kijker.

“Dit hadden we nodig”

In de commentaren onder het filmpje wordt de Fransman bejubeld. “De koning keert terug!”, zo laat iemand weten. “Ik ben met je opgegroeid en vind het fantastisch dat je nog steeds actief bent!”, zo reageerde een andere persoon. “Exact wat we nodig hebben op dit moment, er is al veel te veel miserie in de wereld. Even lachen kan deugd doen”, zo schreven verschillende mensen.
Foto: still video YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels