HomeNieuwsVideoVrouw treft verborgen camera aan in Airbnb-huis: «Gericht op de douche!» (video)

Vrouw treft verborgen camera aan in Airbnb-huis: «Gericht op de douche!» (video)

Een Canadese vrouw ontdekte onlangs een verborgen camera in haar huurhuis. Ze waarschuwt haar volgers om altijd te dubbelchecken in een huurhuis.

De vrouw, ene Kennedy, huurde onlangs met 14 vrienden een Airbnb-huis af om er de 30ste verjaardag van een vriendin te vieren. Op de tweede dag voelde een van haar vriendinnen zich ongemakkelijk in het huis. Ze had een voorgevoel dat er camera’s hingen.

Stopcontact

Ze gingen op zoek en tot hun grote verbijstering troffen ze inderdaad een verborgen camera aan. «Een van de stopcontacten was recht naar de douche gericht. Het stopcontact werkte niet, je kreeg er geen stekker in. Onderaan vond ik een camera! We panikeerden en belden de politie. Ik schaamde me omwille van de bizarre dingen die ik de nacht voordien in die badkamer had gedaan», vertelt ze op TikTok.

Waarschuwing

De politie doorzocht het huis en nam de camera in beslag voor onderzoek. Kennedy roept haar volgers op om huurhuisjes altijd te checken op verdachte elektronica. «Moraal van het verhaal: controleer in je Airbnb-huis altijd de stopcontacten op camera’s en luister steeds naar je super paranoïde vrienden», klinkt het.

Buikgevoel

In de reacties wordt er al even geschokt gereageerd. «Ik heb het gehad met Airbnb!», «Het buikgevoel van je vriendin zat wel heel goed, wow!», en «Dien een klacht in tegen hen. Laat het niet zomaar passeren. Zulke mensen horen in de gevangenis thuis», lezen we onder meer.

@kennedyallegedly

Thank you Tiktok for saving the day #airbnb #stalker #hiddencameras #creepy

♬ original sound – kennedy

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/vrouw-treft-verborgen-camera-aan-airbnb-huis-gericht-op-de-douche-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels