HomeNieuwsVideoVrouw razend nadat haar vriend haar op DEZE manier wakker maakt (video)

Vrouw razend nadat haar vriend haar op DEZE manier wakker maakt (video)

Zelfs als je van thuis werkt, zoals dat tegenwoordig de gangbare gang van zaken is, dan nog is de kans reëel dat je je eens verslaapt. Dat is alleszins het geval van de vrouw in deze video. Haar vriend vond het tijd om gepaste maatregelen te treffen.

Een simpele wekker zou in veel gevallen al voldoende moeten zijn, maar deze kerel ging net die paar stapjes verder. Gewapend met een karaokemachine en, laat ons eerlijk zijn, ge-wel-dige stem zingt hij de pannen van het dak om zijn vriendin uit de veren te krijgen. En dat lukt!

De melodie, de catchy lyrics, de complete overgave… Wij kunnen het idee en de uitvoering alvast smaken. De vrouw in kwestie blijkbaar iets minder, getuige haar geïrriteerde blik, geroep en geduw. Ah, l’amour.

Ondertussen gaat de video viraal en regent het positieve commentaren. “Geweldig origineel!”, “Wat een stem!”, “Zo zou ik ook wakker gemaakt willen worden!” zijn maar enkele van de talloze reacties op het filmpje. Eén persoon voegde er fijntjes aan toe: “Ik ben hier momenteel aan het lachen met je video in mijn badkamer… waardoor ik te laat op mijn werk ben…”

Foto: Still video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels