HomeNieuwsVideoVrouw past uitgesneden jurk, maar volgers merken blunder op: «Dat is wel...

Vrouw past uitgesneden jurk, maar volgers merken blunder op: «Dat is wel héél gewaagd!»

Een Amerikaanse TikTokster paste onlangs een uitgesneden jurk, maar toen haar volgers het resultaat zagen, wezen ze haar meteen op haar flater. «Ik was er zo zeker van dat ik het op de juiste manier aanhad», klinkt het.

De vrouw, ene Annah, bestelde een groene uitgesneden jurk bij het Italiaanse modemerk Sisterparty. Ze toonde het resultaat in een video, maar al snel wezen heel wat volgers haar erop dat ze het achterstevoren aanhad. Toen ze de jurk op de website nog eens bekeek, zag ze haar blunder in. «Ik was er zo zeker van dat ik het op de juiste manier aanhad. Maar gelukkig, want mijn borsten floepten er bijna uit! Maar het moet dus zo gedragen worden, wat ook mooi is. Mijn rug ziet er leuk uit zo en ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn tepels te zien zijn», legt ze uit in een nieuwe video.

Verdeelde reacties

Het filmpje werd al meer dan één miljoen keer bekeken en zorgt voor gemengde reacties. «Serieus? Het is overduidelijk hoe je die jurk moet dragen, meid», «Ik hoop dat je een grapje maakt», «Dat is wel héél gewaagd!», «Waarom vinden mensen dat het er omgekeerd goed uitziet? Het ziet er juist prachtig uit op de normale manier», klinkt het enerzijds. Anderen begrijpen de verwarring wel. «Ik zou dezelfde fout gemaakt hebben», «Eerlijk? Het zag er aanvankelijk mooier uit», en «Ik dacht net hetzelfde, haha», lezen we ook in de reacties.

@annahmelia

Replying to @michaela literally palm to face emoji #haul #tryonhaul #greenscreen #fyp #fakebody

♬ original sound – annahhh

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/vrouw-past-uitgesneden-jurk-maar-volgers-merken-blunder-op-dat-wel-heel-gewaagd

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels