HomeNieuwsVideoVrouw past elegante jurk, maar die is doorzichtiger dan verwacht: "Nu snap...

Vrouw past elegante jurk, maar die is doorzichtiger dan verwacht: “Nu snap ik waarom mannen dit kleedje leuk vinden”

Een Amerikaanse vrouw bestelde onlangs een stijlvolle jurk, maar merkte dat die behoorlijk doorzichtig is. Ze deelde een filmpje ervan op TikTok.

Victoria Louise kocht onlangs een witte jurk van shapewearmerk SKIMS van Kim Kardashian. Ze trok het aan en zag meteen dat de stof nogal dun is waardoor het kleedje doorschijnender is dan je zou denken. «Nu snap ik waarom mannen dit kleedje leuk vinden. Nog mensen die dit gemerkt hebben?», vraagt ze aan haar volgers op TikTok.

Sexy

Het filmpje werd inmiddels al meer dan 100.000 keer bekeken. «Ik weet dat ik de jurk leuk vind», «Wat een prachtige vormen heb je!», «Wow, onvoorstelbaar sexy», en «Gewoonweg perfect», is de algemene teneur. Een enkeling vindt het toch maar niets. «Niet echt mijn ding. Hoe meer je aan de verbeelding overlaat, hoe beter. Toch?», lezen we ook.

@shelby_girl_770

I wonder if anyone else noticed this SKIMS dress was see-through or was it just me? #SKIMSEnigma #SheerRevelation #fyp #seethroughdress #skimsdress #TranslucentBeauty #SensualSheerness

♬ Can’t Get You out of My Head – Kylie Minogue

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/vrouw-past-elegante-jurk-maar-die-doorzichtiger-dan-verwacht-nu-snap-ik-waarom-mannen-dit-kleedje-leuk

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels