HomeNieuwsVideoVrouw onder vuur nadat ze DIT doet tijdens huwelijksaanzoek: "Wegwezen, jongen!" (video)

Vrouw onder vuur nadat ze DIT doet tijdens huwelijksaanzoek: “Wegwezen, jongen!” (video)

Een huwelijksaanzoek zorgt voor verdeelde reacties omdat de vrouw die ten huwelijk gevraagd wordt meer aandacht lijkt te hebben voor de ring dan voor haar man. «Je laat hem niet eens uitspreken», klinkt het verontwaardigd in de reacties.

Het tafereel speelde zich onlangs af in San Diego, een stad in de Amerikaanse staat Californië. Courtney Ward werd daar ten huwelijk gevraagd door haar man Stephen. Wanneer hij door de knieën gaat en haar vraagt of ze met hem wil trouwen, neemt Courtney de ring wel héél snel aan, nog voordat hij zijn zin kan uitspreken. Courtney deelde het fragment op TikTok en verantwoordde zich meteen. «Te mijner verdediging: de ring was zo mooi dat ik hem meteen aan wilde doen!», schrijft ze erbij.

Gemengde reacties

In de comments wordt er verdeeld gereageerd. «Ik ken iemand die exact hetzelfde deed. Vijf maanden later waren ze gescheiden», «Wegwezen, jongen!», en «Je laat hem niet eens uitspreken», klinkt het in het ene kamp. Anderen zien er geen graten in of vinden het zelfs herkenbaar. «Mijn man kon niet eens iets zeggen. Ik stak gewoon mijn hand uit naar hem», «Ik ben blij dat ik niet de enige ben die dit heeft gedaan», en «Je was gewoon te enthousiast. Gefeliciteerd!», lezen we ook.

@court_the_croissant

In my defense it was so beautiful I had to put it on right then and there! #fy #fyp #engaged #engagement #funny #couples #couplestiktok #couplesgoals #bridetobe #brat #foryou #foryoupage #ruinedthemoment #engagementday #engagementring

♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/vrouw-onder-vuur-nadat-ze-dit-doet-tijdens-huwelijksaanzoek-wegwezen-jongen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels