HomeNieuwsVideoVrouw neemt op heerlijke wijze wraak op Tinderdate die haar in de...

Vrouw neemt op heerlijke wijze wraak op Tinderdate die haar in de steek liet! (video)

Je hebt er misschien zelf ook mee te maken gehad, maar niemand wordt graag het slachtoffer van het zogenaamde ‘ghosting’. Een praktijk waarbij je, na wat heen-en-weer gechat, niets meer te horen krijgt van je potentiële love interest. En dat is net wat TikTokster Christine overkwam.

Maar de dame is niet op haar mondje gevallen en nam wraak. Ze deelde haar verhaal op TikTok. Het begon allemaal toen ze een man leerde kennen met wie ze graag wilde afspreken. Klinkt vrij doorsnee en normaal, al bleek de kerel in kwestie haar op de eigenlijke date in de steek te laten. Maar daar liet Christine het niet bij.

Eén jaar verder

We zijn ondertussen meer dan een jaar verder en al die tijd stuurde Christine regelmatig berichtjes naar hem à la “Hey, ben je nog onderweg?”. “Het beste van het hele gebeuren? Hij speelt mee met mijn spelletje en antwoordt bijvoorbeeld dat hij iets later komt, maar er meteen is”, zo vertelt ze. Op een gegeven moment wilde de man écht afspreken, maar dan was het weer Christine die niets meer van zich liet horen. Ijskoud! Maar misschien wel terecht. Haar volgers smullen in ieder geval van het verhaal. En ook de TikTok-pagina van Tinder zelf kan er smakelijk om lachen in de comments.

Foto: TikTok

@benjollo

The best part is he just plays along and is like “yeah sorry I’m running late I’ll be right there”

♬ Crazy – Patsy Cline

@benjollo Reply to @mirandarosefla ♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels