HomeNieuwsVideoVrouw met ‘te blote’ outfit in Disney World krijgt T-shirt om erover...

Vrouw met ‘te blote’ outfit in Disney World krijgt T-shirt om erover aan te doen (foto)

Een moeder die Disney World bezocht, werd aangesproken door het personeel omdat haar outfit «te veel huid» toonde. Ze kreeg daarom een gratis T-shirt van het attractiepark.

Amanda DiMeo ging onlangs met haar dochtertje naar Disney World in de Amerikaanse staat Florida. Ze droeg een rode T-shirt die een deel van haar buik en de onderkant van haar borsten toonde. Dat was te expliciet voor het personeel, dus kreeg ze van hen een Disney-shirt ter waarde van 75 dollar (61 euro).

Handige tip

In een TikTok-video beschrijft ze het incident als een handige hack om een gratis T-shirt te krijgen. «Ik kreeg net een T-shirt van 75 dollar omdat ik een T-shirt droeg die te veel huid toonde. Dus als je een gratis Disney-shirt wil, is dat de manier», knipoogt ze.

Dresscode

Disney World heeft een duidelijke dresscode. «Mensen die de kledingvoorschriften niet opvolgen, bijvoorbeeld door te veel huid te laten zien, kunnen de toegang geweigerd worden of gevraagd worden om het park te verlaten», klinkt het.

Viraal

Haar video ging viraal en werd maar liefst 23 miljoen keer bekeken. «Oké, ik haast me naar Disneyland», «Bedankt voor de handige tip», en «Sommige mensen doen echt alles voor gratis dingen», klinkt het onder meer in de reacties.

TikTok / @amandaaadimeo

@amandaaadimeo

Free Disney shirt hack #fyp #disneyworld #disney

♬ Castaways – The Backyardigans

@amandaaadimeo

#disneyworld #fyp #disneyparks #magickingdom #transition

♬ Did It On’em – Nicki Minaj

Foto: TikTok / @amandaaadimeo

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels