HomeNieuwsVideoVrouw gaat wel héél ver om wraak te nemen op ex-vriend: «Compleet...

Vrouw gaat wel héél ver om wraak te nemen op ex-vriend: «Compleet gestoord» (video)

Een Duitse vrouw heeft kosten noch moeite gespaard om haar ex-vriendje duidelijk te maken dat hij de verkeerde keuze had gemaakt.

De Duitse Sarah Vilard werd gedumpt door haar vriendje, en dat zinde haar duidelijk niet. Ze bedacht een listig plannetje om «wraak» op hem te nemen. Sarah huurde een acteur in om haar kersverse echtgenoot te spelen, zodat het leek alsof ze in het huwelijksbootje was gestapt. En dat ging heel wat verder dan een kiekje van een ring op Instagram.

De ingehuurde acteur moest zich in een trouwkostuum hijsen, terwijl Sarah zelf een bruidsjurk aandeed. Ze had immers een huwelijksfotograaf geregeld die het zogezegde bruidspaar op beeld moest vastleggen. Ook van het ‘huwelijksfeest’ werden foto’s genomen, waarop ook andere medeplichtigen te zien zijn. Daarna postte ze de foto’s op Instagram, waar haar ex-vriend ze zeker zou zien.

Woedend

Op TikTok, waar de vrouw haar verhaal deed, vinden sommigen de list geniaal, maar voor anderen gaat het allemaal wat te ver. «Jep, ik ben gek», schrijft Sarah zelf boven de video. «Dit niveau van toewijding is ofwel compleet gestoord ofwel helemaal geniaal», zegt iemand anders. «Een beetje getikt… maar slechts een klein beetje», klinkt het elders met een knipoog, of «Proficiat, je hebt net een nieuw niveau van zielig vrijgespeeld.»

Maar anderen willen weten hoe haar ex-vriendje reageerde op de wraak. In een volgend TikTok-bericht krijgen we screenshots te zien van een sms-conversatie tussen Sarah en haar ex, en daaruit blijkt eerst dat hij er met open ogen is ingetuimeld. De woedende man belt haar meermaals en dreigt om langs te komen. Hij denkt immers dat Sarah hem de hele tijd bedrogen heeft. Wanneer ze dat ontkent en zegt dat ze haar ‘echtgenoot’ vlak na hun relatiebreuk heeft ontmoet, gelooft hij daar niets van. «Zat hij te wachten tot wij uit elkaar gingen of zo? Dat moet echt puur toeval zijn», klinkt het argwanend.

@sarahvilard

Yup I’m crazy

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

TikTok / @sarahvilard

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels