HomeNieuwsVideoVrouw gaat viraal nadat ze “verborgen kamer” vindt in… de IKEA (video)

Vrouw gaat viraal nadat ze “verborgen kamer” vindt in… de IKEA (video)

Ongetwijfeld ben je al talloze keren in de IKEA geweest, zij het voor enkele meubelen, zij het voor de Zweedse balletjes. Maar een vrouw op TikTok gaat er ook regelmatig op ontdekkingstocht en vond er een ‘verborgen kamer’. En ze zorgde er ook meteen voor dat een heleboel mensen ook naar IKEA afzakten om de kamer terug te vinden.

TikTokster Anjali vond de geheime ‘Infinity-kamer’ in een IKEA-winkel in Greenwich, Londen. De deur naar de kamer in kwestie had een ‘subtiel’ bordje met het woord ‘Infinity’. Ze legde haar hele avontuur vast op video. Een video die trouwens momenteel al door bijna 250.000 mensen is bekeken.

”Is dit in elke IKEA?”

Haar fans en volgers reageren opgetogen over het concept van een ‘verborgen kamer’ in de immens populaire meubelketen. Eén persoon vroeg: “Is dit in elke IKEA terug te vinden?”. Een ander verklaarde dat ze al ontelbare keren naar de IKEA-winkel in Greenwich is geweest, maar dat ze nog nooit had gelet op dat specifieke bord. “Harder zoeken”, zo antwoordde Anjali plagend. Benieuwd of we hier in Vlaanderen ook eentje hebben waar we (nog) niets van weten.

Foto: TikTok

@anj0banj0 Such a fun adventure @narayandua #ikea #ikeagreenwich #infinityroom #ikeainfinityroom @IKEA #ikeadate #uni #fypシ ♬ Infinity – Jaymes Young

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels