Vind ons op

Zita

Vrouw confronteert man die stiekem foto’s van haar neemt: “Doe dat NOOIT meer!” (video)

Video

Vrouw confronteert man die stiekem foto’s van haar neemt: “Doe dat NOOIT meer!” (video)

Als je van iemand graag een foto neemt, dan vraag je op z’n allerminst eerst even toestemming…

Dat vond onderstaande kerel blijkbaar niet nodig, als we het bijgevoegde filmpje mogen geloven. Erger nog, hij achtervolgde een vrouw en haar vriendin al enig tijdje op de luchthaven, terwijl hij meerdere foto’s nam.

Maar de cameravrouw van dienst was bij de pinken en had door wat de man ‘stiekem’ aan het doen was. Hoog tijd, zo dacht het duo, om de viespeuk te confronteren.

“Doe dat NOOIT meer!”

“Was je ons aan het fotograferen?”, legt de vrouw de man op de rooster. De man ontkent, maar de dame is niet echt overtuigd. “Waarom mogen we dan niet naar jouw (laatste nieuwe, red.) foto’s op je smartphone kijken?”, gaat ze verder.

“Je moet je geen zorgen maken. Ik zal ze verwijderen”, reageert de man. Duidelijk gechoqueerd gaat de vrouw verder: “Stel je eens voor dat ik jouw dochter was”, klinkt het. Er volgt nog wat tumult, maar uiteindelijk kan ze de man toch overtuigen om de foto’s meteen, in haar bijzijn, te verwijderen. “Doe dit NOOIT meer”, besluit de dame met klem. Het bewuste TikTok-filmpje werd al zo’n 4 miljoen keer bekeken.

@bailzherb

I know some people won’t understand why we are so upset/mad but this happens WAY too often and it’s violating and creepy.

♬ original sound – Bailzherb

Foto: Instagram/TikTok @bailzherb – Bron: Daily Star

Meer in Video

To Top