HomeNieuwsVideoVrouw belandt op spoed door té strak broekje: "Ik moest continu mijn...

Vrouw belandt op spoed door té strak broekje: “Ik moest continu mijn blote kont tonen aan de dokters!” (foto)

Wie mooi wil zijn, moet lijden. Maar wat onderstaande vrouw meemaakte, wens je niemand toe…

Sam doet op TikTok een wel erg apart verhaal uit de doeken. Tijdens één van haar eerste dates met haar huidige vriend, droeg ze een behoorlijk strak broekje.

Het shortje schuurde bijzonder vaak tegen haar billen en haar onderbroek kwam wegens de gekozen outfit geregeld tussen haar billen te zitten. Maar Sam besloot het probleem na een tijdje gewoon te negeren tijdens de acht uur durende date.

“Ik moest continu mijn blote kont tonen aan de dokters!”

Tot enkele dagen na de date had Sam last van een pijnlijk achterwerk. “Ik begon me ziek te voelen en ging naar de dokter. Ik kreeg antibiotica voorgeschreven omdat ik volgens de dokter mogelijk een huidinfectie had opgelopen ter hoogte van mijn kont. De dag nadien voelde ik me écht slecht en ben ik naar de spoedafdeling van een ziekenhuis gegaan”, laat de onfortuinlijke dame weten.

Daar ontdekten artsen dat Sam een bloedvergiftiging opgelopen had! Er was even sprake van een operatie; een deel van de geïnfecteerde huid op haar achterwerk zou mogelijk verwijderd moeten worden. Dat bleek achteraf gelukkig niet nodig. “Ik moest continu mijn blote kont tonen aan de dokters”, vult Sam verder nog met een knipoog aan. Uiteindelijk kwam het allemaal wel weer goed met haar. We durven echter vermoeden dat ze het bewuste shortje niet meer zal dragen…

Foto: TikTok @imtoooldtobeonthis

@imtoooldtobeonthis

##greenscreen moral of the story: tight shorts are OUT! ##CurameChoreo ##fypシ ##storytime ##ShowYourGlow ##fyp ##PepsiApplePieChallenge

♬ original sound – Sarah Cothran

@imtoooldtobeonthis

Reply to @alyssakathryn1 ##greenscreen THE SHORTS. Pls don’t judge me for how I dressed in 2017 hahahah

♬ original sound – on here bc corona

Foto: still – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels