HomeNieuwsVideoVIDEO. Vlogster die verjongingsfilter gebruikte valt door de mand

VIDEO. Vlogster die verjongingsfilter gebruikte valt door de mand

Fans van ‘Your Highness Qiao Biluo’ bleven bedrogen achter toen een technische storing tijdens een livestream het ware gelaat van de populaire Chinese vlogster onthulde. Letterlijk dan, want het meisje in kwestie bleek niet de glamoureuze jonge deerne te zijn waar ze zich voor uitgaf: achter een verjongingsfilter ging een 58-jarige dame schuil. 

Op het populaire Chinese sociale netwerk Douyu verzamelde de vlogster meer dan 100.000 volgers. Volgens de Chinese tabloid Global Times werd de dame “vereerd als een knuffelgodin” door sommige van haar trouwe volgers, waarvan enkelen meer dan 100.000 yuan of 13.200 euro doneerden.

Tijdens een livestream met een andere vlogster op 25 juli viel ze echter door de mand. Door een technische storing verscheen haar verjongingsfilter niet en kregen alle kijkers haar echte gezicht te zien. De vlogster had pas in de gaten dat haar filter inactief was toen kijkers met een VIP-toegang de chatkamer massaal verlieten.

Elk nadeel heb zijn voordeel

In China is het vloggen met een filter niet zo ongewoon: de meeste vlogsters doen het, en prikkelen zo de fantasie van hun publiek. Kennelijk hadden de meeste (mannelijke) volgers van ‘Your Highness Qiao Biluo’ zich hun “hoogheid” iets anders ingebeeld, want de BBC meldt dat vele fans van het eerste uur haar ontvolgd hebben.

Wij denken dan weer dat ‘Your Highness Qiao Biluo’ het incident niet aan haar hart laat komen, want nog volgens Global Times is haar volgersaantal sinds de blunder met maar liefst 500.000 gestegen. Van een stunt gesproken.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels