HomeNieuwsVideoVIDEO. Taxichauffeur coacht vrouw die in zijn auto bevalt van baby: “Spreid...

VIDEO. Taxichauffeur coacht vrouw die in zijn auto bevalt van baby: “Spreid je benen!”

Sommige taxipassagiers krijgen wel eens een snack of flesje water aangeboden tijdens hun ritje, maar dit koppel uit New York krijgt geheel onverwacht veel meer dan een versnapering. 

Het koppel is onderweg naar het ziekenhuis, als blijkt dat hun ongeboren baby wel erg ongeduldig is. Taxichauffeur Luis J. Leonardo blijft kalm en coacht de moeder – terwijl hij naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis racet – tijdens de bevalling. “Schat, je moet ademen, Mami”, zegt hij terwijl de vrouw het uitschreeuwt van de pijn. “Ze komt er nu uit”, roept de mama in spe in paniek terug. “Ja, maar je moet blijven ademen”, reageert hij rustig. “Ik heb haar hoofdje vast”, roept de anonieme vrouw, “ze is er!”

Gucci

“Trek haar eruit! Gebruik je magie, gebruik je magie, spreid je benen Mami, spreid die benen van je”, gaat Luis verder. Nadat de baby al huilend ter wereld komt, helpt Luis de kersverse ouders nog wat verder door aan te geven dat ze een dekentje moeten zoeken waarin ze de baby kunnen wikkelen. Uiteindelijk verzekert Luis de ouders dat alles “Gucci” is, maar met een kwinkslag zegt hij ook dat hij wel wat extra geld wil om naar de carwash te gaan.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels