HomeNieuwsVideoVIDEO. Pelosi verscheurt speech van Trump

VIDEO. Pelosi verscheurt speech van Trump

Na de jaarlijkse toespraak van president Trump heeft de voorzitter van het Amerikaanse huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi, haar kopij van de speech van Trump in stukken gescheurd.  Ze stootte heel wat mensen tegen de borst toen ze de speech stuk trok. Trump zelf reageerde nog niet.

Dat de relatie tussen Pelosi en Trump gespannen is, werd al snel duidelijk. De avond begon slecht toen Trump weigerde haar hand te schudden. Pelosi, die de afzettingsprocedure tegen Trump opstartte, verscheurde na de speech van de president haar papier. Ze deed dit achter de rug van Trump, maar wel voor het oog van de vele aanwezige camera’s.

Belediging

Trump reageerde nog niet, maar het Witte Huis stuurde wel een officieel bericht de wereld in. Door de speech te verscheuren beledigde Pelosi volgens hen de mensen die specifiek werden vermeld. Het gaat over enkele oud-strijdes van de Tuskegee Airmen, een baby die na 21 weken al ter wereld kwam was maar het toch overleefde, de rouwende familie van mensenrechtenactiviste Kayla Mueller en de reünie van een soldaat met zijn familie.

Het bericht VIDEO. Pelosi verscheurt speech van Trump verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels