HomeNieuwsVideoVIDEO. Motards bezorgen gepeste Chloe feest van haar leven

VIDEO. Motards bezorgen gepeste Chloe feest van haar leven

De Britse Chloe Robson was al negen jaar het mikpunt van pesterijen. Toen ze dus op het einde van het schooljaar naar haar dansfeest moest, had ze er maar weinig zin in. Maar dan kreeg ze de onverwachte steun van 126 motards die haar escorteerden. 

De pesterijen voor Chloe begonnen toen ze amper zeven was. Haar kwelduivels maakten opmerkingen over het meisje haar gewicht, gezicht, woonplaats en nog veel meer. Toen ze naar het middelbaar ging escaleerde de situatie pas echt. De pesters begonnen fysiek geweld te gebruiken en Chloe zag haar zelfvertrouwen met de minuut dalen.

Bijna tien jaar later wilde ze haar schooljaar graag afsluiten met een dansfeest maar dan zou ze ook de confrontatie moeten aangaan met dezelfde mensen die haar leven zo’n hel hadden gemaakt. “Ik werd al nerveus als ik eraan dacht. Ze zouden lachen met mijn haar, mijn jurk, met alles waar ik zo voor had gewerkt”, aldus het meisje aan BBC News.

Motards

Toen Chloe’s nonkel Grant te horen kreeg dat zijn nichtje niet naar het feest durfde, had hij er genoeg van. Hij trommelde zijn vrienden van  ‘Bikers Against Bullies’ op om haar een onvergetelijke avond te bezorgen. Toen het meisje de avond van het feest met de auto aankwam, reed er een stoet van 160 bikers simultaan voorbij. Zij begeleidden haar tot aan de ingang onder luid applaus van de leerkrachten en ouders. “Ik voelde me zo geliefd en gesteund, ik had nooit gedacht dat ze met zoveel zouden zijn.”

Het was dan ook geen verrassing dat de 16-jarige die avond door niemand werd uitgelachen, integendeel. “Al mijn vrienden zeiden dat ik er mooi uitzag. Ik ga dit nooit vergeten”, aldus de tiener.

Iets terugdoen 

Chloe is de motards zo dankbaar dat ze ook iets terug wil doen. Vanaf heden gaat de jonge vrouw de social mediapagina van de bikergroep beheren. “Ik wil tonen wat voor geweldige dingen ze doen. Je ziet tegenwoordig zoveel haat verschijnen. Ik wil een tegengewicht bieden.”

Het bericht VIDEO. Motards bezorgen gepeste Chloe feest van haar leven verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels