HomeNieuwsVideoVIDEO. Hartverwarmend: ziekenhuispersoneel danst ballet om genezing van coronapatiënten te vieren

VIDEO. Hartverwarmend: ziekenhuispersoneel danst ballet om genezing van coronapatiënten te vieren

AFP / Yonhap

Een hartverwarmende video waarin twee leden van de medische staf voor een ziekenhuis in de Chinese provincie Anhui een synchroon balletdansje opvoeren is viraal gegaan op sociale media. 

De video werd gedeeld op Twitter door People’s Daily. Zes coronapatiënten die in het ziekenhuis in kwestie lagen werden genezen verklaard, waarna het personeel zijn geluk niet op kon. Het filmpje werd op Twitter alleen al 38000 keer bekeken.

#HeartwarmingMoments: Two medical workers dance ballet in front of a hospital in E China’s Anhui to celebrate the recovery of six more #COVID19 patients. pic.twitter.com/p27njb7evk

— People’s Daily, China (@PDChina) February 25, 2020

Eerder dook ook al een filmpje op waarin het medisch personeel van een tijdelijk ziekenhuis in de stad Wuhan, de bron van de virusuitbraak, danst met patiënten die in quarantaine verblijven.

De dodentol van het coronavirus op het Chinese vasteland staat nu op 2715, met 78073 bevestigde gevallen. Wereldwijd staat de dodentol op 2770, met meer dan 81000 bevestigde gevallen.

Het bericht VIDEO. Hartverwarmend: ziekenhuispersoneel danst ballet om genezing van coronapatiënten te vieren verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels