HomeNieuwsVideoVIDEO. Bejaarde Egyptenaar gaat voor straf wereldrecord

VIDEO. Bejaarde Egyptenaar gaat voor straf wereldrecord

Ezzeldine Bahader, een 75-jarige Egyptenaar, wil volgende maand een wereldrecord verbreken. Als grote voetbalfan wil hij de oudste profvoetballer ter wereld worden. Hiervoor moet hij twee volledige wedstrijden uitspelen.

De oude man wil volgende maand een nieuw wereldrecord vestigen door de oudste profvoetballer ter wereld te worden. Ezzeldine Bahader, vader van vier en grootvader van zes kinderen, tekende onlangs bij ‘October 6’, een voetbalploeg uit de Egyptische derde klasse. Daar wordt hij op dit moment klaargestoomd door een personal coach. De trainer had eerst schrik, gezien zijn leeftijd, maar hij zegt verrast te zijn door wat de senior nog allemaal kan.

Wereldrecord

Om het record te verbreken moet hij twee volledige wedstrijden spelen. Als dat lukt verbreekt de sportman het oude record dat momenteel in handen is van een 73-jarige Israëli. De spits heeft ambitie, hij wil niet enkel de oudste voetballer ter wereld worden, maar ook de beste bejaarde voetballer aller tijden worden. Als dat niet lukt, spreekt hij van een mislukte poging.

Het bericht VIDEO. Bejaarde Egyptenaar gaat voor straf wereldrecord verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels