HomeNieuwsVideoVerpleegster ontdekt choquerend geheim van echtgenoot… in de krant! (video)

Verpleegster ontdekt choquerend geheim van echtgenoot… in de krant! (video)

Een vrouw kwam via de krant te weten dat haar man haar bedroog en zelfs veel meer dan dat. Ze deelde haar verhaal via TikTok, waar haar volgers met haar te doen hadden.

Ami Addison was enkele jaren geleden tien jaar getrouwd met haar man. Op een dag zag ze zijn naam in de krant tussen de geboorteaankondigingen staan. Blijkbaar had hij net een zoontje gekregen bij een andere vrouw. Achteraf kwam ze ook te weten dat hij anderhalf jaar voordien ook al een dochtertje had met dezelfde vrouw.

Duidelijke signalen

De Amerikaanse verpleegster vertelt in haar TikTok-video dat ze het eigenlijk had kunnen zien aankomen. Haar man deed opvallend veel overuren op het werk en had daar vaak niet echt een uitleg voor, en hij ging regelmatig op restaurant buiten de stad. Uiteindelijk verliet Ami haar man en verbleef ze tijdelijk in een hotel met haar drie kinderen (van een andere man). Intussen is ze gelukkig getrouwd met iemand anders.

Verontwaardiging

Haar video werd inmiddels al meer dan 200.000 keer bekeken en lokte heel wat verontwaardigde reacties uit. “Dat is vreselijk! En ik die dacht dat een bericht van mijn ex dat bedoeld was voor zijn vriendin al erg was”, “Zo erg voor jou”, en “Je hebt er goed aan gedaan om hem te verlaten”, klinkt het onder meer.

@aaddison01

#stitch with @mamatoria28 #cheatinghusband #cheaters #divorce

♬ original sound – Ami Addison

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels