HomeNieuwsVideoTwitter gechoqueerd door barman (24) die nog nooit grondig zijn penis heeft...

Twitter gechoqueerd door barman (24) die nog nooit grondig zijn penis heeft gewassen (video)

Een fragmentje uit E4’s ‘The Sex Clinic’ gaat momenteel viraal.

Tv-kijkers maakten kennis met Zach. Een 24-jarige barman. Hij ging op bezoek bij dokter Naomi Sutton omdat hij last had van irritatie aan zijn penis.

“Ik heb al met zo’n 40 dames seks gehad”, vertelt hij met enige trots. Maar de laatste tijd krijgt hij maar weinig beweging in zijn voorhuid. En dat zorgt voor de nodige problemen.

“Mijn meest recente sekspartner dacht dat mijn penis misschien gegroeid was”, laat Zach weten. Maar de verpleegster van dienst vertelt dat op 24-jarige leeftijd die kans onbestaande is.

Hoog tijd om eens te kijken wat er juist aan de hand is. En na wat doorvragen ontdekt de dokter dat Zach in 24 jaar tijd nog nooit zijn penis grondig gewassen heeft. De oorzaak van het probleem werd dan ook relatief snel gevonden en het advies van de verpleegster is behoorlijk eenvoudig: “Was je penis, schat.”

Op Twitter en Facebook regent het reacties die overladen zijn met ongeloof en walging. Toch is het een vaak voorkomend probleem. Sommigen willen de man juist wél feliciteren vanwege zijn openheid. En ook dokter Naomi heeft nog wat te vertellen op Twitter:

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels