HomeNieuwsVideoStudente (22) wordt door 'man' lastiggevallen op straat. "Hou je bek", roept...

Studente (22) wordt door ‘man’ lastiggevallen op straat. “Hou je bek”, roept ze. Niet veel later slaat hij haar vol in het gezicht! (video)

Je zal zien dat we het woord ‘man’ in de titel tussen aanhalingstekens hebben gezet.

Want een échte man valt nooit een vrouw lastig en geeft haar ook geen mep. Dat deed onderstaand stuk tuig wel. Het gebeurde op 24 juli in Parijs.

Marie Laguerre (22) was op weg naar huis. Ter hoogte van de Boulevard de la Vilette passeert een ‘man’ haar en verkocht hij vuile praat. “Hou je bek’, antwoordde Marie. Ze stapte door, maar achter haar rug had de ‘man’ een asbak genomen en naar haar gesmeten.

“Ik weigerde mijn blik af te wenden, ik heb hem recht in de ogen gekeken en ging me niet excuseren”, lezen we op HLN.be. De man stapte boos op haar af en gaf haar zonder verpinken een stevige mep in het gezicht.

Enkele omstaanders sprongen recht en gingen verhaal halen bij de man. Marie laat nu ook op Facebook weten dat ze niet goed snapt waarom velen commentaar hebben op de mensen op het terras. “Het ging allemaal heel snel en de meesten hadden niet genoeg tijd om te snappen wat er allemaal gebeurd was. Na de aanval ben ik terug naar het terras gegaan en daar heb ik heel veel steun gekregen van de omstaanders. Bedankt om hem niet te lynchen.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels