HomeNieuwsVideoSekscode ontrafeld: "Dit is wat een omgekeerde ananas subtiel wil zeggen!" (video)

Sekscode ontrafeld: “Dit is wat een omgekeerde ananas subtiel wil zeggen!” (video)

De kans is groot dat wanneer je denkt aan ananassen, je je meteen heerlijk fruitsap of een exotische vakantie inbeeldt. Al zullen sommige mensen ook denken aan seks met vreemde mensen. Want de ananas is ook een geheime sekscode voor… swingers!

Op TikTok gaat het geheim achter de code momenteel lustig de wereld rond. Als je ooit een omgekeerde ananas afgebeeld ziet, op een badge, pin of poster, dan weet je dat je te maken hebt met een swingersomgeving. Het is een subtiel signaal van een swinger die actief op zoek is. De exacte symboliek achter de omgekeerde ananas is doorheen de jaren verloren gegaan, een concrete oorsprong is er dus niet.

Swingers

En zo zijn er nog wel wat zaken die verraden dat je te maken hebt met swingers. Zo kan een zwarte ring aan iemands rechterhand hier op wijzen. Ringen rond tenen en duimen ook, net als je trouwring dragen aan de rechterhand. Roze of paarse decoraties in de voortuin zouden ook een subtiele verwijzing zijn naar de swinger lifestyle.

Foto: Unsplash

@nikkigrind02 Showing what the swingers sign is on TikTok.#swingers #swingtok #swingerlifestyle #swingertok #upsidedownpineapple ♬ original sound – nikkigrind02

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels