HomeNieuwsVideoRat beleeft onvergetelijke roadtrip van Brooklyn naar Upstate New York: «Ik had...

Rat beleeft onvergetelijke roadtrip van Brooklyn naar Upstate New York: «Ik had mijn auto meteen verkocht» (video)

Kevin Coop, een New Yorker, had een ongewenste reisgezel mee toen hij vanuit de stad naar een huwelijksfeest in Upstate New York reed: een rat. Pas halfweg zijn route spotte hij het ongedierte dat paradeerde langs zijn voorruit. De gasten van de bruiloft waren niet tevreden met zijn plus one.

Coop legde de beelden vast met zijn camera. Daarop is te zien hoe de rat plots opduikt op de neus van zijn wagen, en vervolgens rondwandelt op zijn voorruit. «Holy hell!», vloekt Coop. «Ik ben al helemaal in Upstate New York en ik heb een f**king rat meegebracht.» Meteen erna glipt de rat weer weg. «Shit, waar is hij naartoe?»

«Auto verkopen»

Wanneer hij zijn auto aan de kant zet, is te zien hoe de rat van de motorkap zijn onderdak gemaakt heeft. Het dier moet op die manier zo’n 200 kilometer meegereisd zijn. «Ieuw», hoor je de gasten op de bruiloft schreeuwen, bij het zien van zijn compagnon. «Ik weet niet waar hij naartoe is», zegt Coop opnieuw radeloos. «Hopelijk eet hij de bedrading niet op.»

Instagram Cx_y_u3O8oy


Coop deelde de beelden via Instagram. Velen voelen dezelfde walging als de gasten op het huwelijksfeest: «Ik had die auto meteen verkocht…Meer nog, ik had hem daar gewoon achtergelaten», schrijft iemand. «Ik had meteen mijn auto gecrasht», klinkt het ook nog.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/rat-beleeft-onvergetelijke-roadtrip-van-brooklyn-naar-upstate-new-york-ik-had-mijn-auto-meteen-verkocht

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels