HomeNieuwsVideoPasgetrouwde bruid sterft na haaienaanval tijdens huwelijksreis

Pasgetrouwde bruid sterft na haaienaanval tijdens huwelijksreis

In de Bahama’s heeft zich een tragisch incident voorgedaan: een vrouw werd tijdens het paddleboarden aangevallen door een haai, amper één dag na haar huwelijk.

De Amerikaanse vrouw werd doodgebeten nabij het Sandals resort waar ze verbleef. De aanval gebeurde een dag nadat zij en haar echtgenoot elkaar het ja-woord hadden gegeven.

Reanimeren

Volgens de autoriteiten was de vrouw samen met een mannelijk familielid aan het paddleboarden. Beiden konden in eerste instantie gered worden door de strandwacht, maar de pasgetrouwde vrouw bleek ernstig verwond te zijn aan de rechterkant van haar lichaam, waaronder haar heup en rechterbovenbeen. De hulpdiensten probeerden de Amerikaanse nog te reanimeren, maar ze overleed uiteindelijk aan haar verwondingen.

«We zijn diep bedroefd door het tragische overlijden van een gast tijdens het paddleboarden, bijna anderhalve kilometer van de kust», klinkt het bij Sandals Resort. «We betuigen ons diepste medeleven aan de familie en dierbaren van de gast. We blijven nauw in contact met hen en bieden alle mogelijke steun in deze moeilijke tijd.»

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/pasgetrouwde-bruid-sterft-na-haaienaanval-tijdens-huwelijksreis

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels